Cautare

64199 de rezultate pentru "cum se restructureaza sistemul energetic din romania" (5.59 secunde)
Rambursarea imprumutului se face treptat in trei-cinci ani.Romania a convenit asupra unui acord stand-by pe doi ani cu FMI pentru 12,95 miliarde de euro, pachetul total de finantare externa, de la Fond, UE, BM si BERD, urmand sa ajunga la 19,95 miliarde de euro.
S -a ajuns chiar la minciuni periculoase, cum ar fi ascunderea unor cadavre.
In urma unui proces de peste doi ani, in care respectivul a facut uz de toate tertipurile avocatesti posibile, firma obtine o sentinta definitiva in urma careia, intrucit fostul angajat nu a aratat nici cea mai mica intentie de a plati ceea ce a furat, i se pune sechestru pe locuinta.
Directorul general al Electrica, Nicolae Coroiu, a fost eliberat joi din functie de catre Consiliul de Administratie al societatii, care a primit mandat in acest sens de la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, a declarat ieriĀ  vicepresedintele AVAS, Constantin Botez.
00, de la Sistemul Energetic National, din cauza unei defectiuni. Incidentul a avut loc chiar in momentul in care ministrul Economiei, Adriean Videanu, alaturi de directorul Nuclearelectrica, Pompiliu Buduran si delegatia jurnalistilor se aflau la cantina Centralei.
Unitatea 2 de la Cernavoda a fost conectata la sistemul energetic national in prima parte a lunii august, prima conexiune realizandu-se la 25% din puterea nominala a reactorului de 700 MW.
Razvan SAVALIUC) Tot ce se intampla in prezent in Romania, incepand cu miscarile de strada si terminand cu amestecul CSM si al marilor parchete in politica este rezultatul unui plan de lovitura de stat bine gandit.
Unitatea 1 de la CNE Cernavoda asigura in mod constant in sistemul energetic national aproximativ 9% din totalul energiei produse in tara la un pret competitiv. Cele 300 de zile de functionare neintrerupta a Unitatii 1 au insemnat peste 5 milioane de MWh livrati continuu in sistemul energetic national.
Superinteligentul telefon mobil sau aparat GPS, pe care l-ati cumparat de curand, s-ar putea sa aiba probleme cu identificarea unei anumite destinatii incepand cu 2010, daca ar fi sa dam crezare zvonurilor, conform carora sistemul de navigare prin satelit este pe butuci, potrivit www.pocket-lint.com.
- Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... Merge sistemul de supraveghere Schengen! ... Romania. ... - Cica Rares Bogdan a zis ca se duce sa-i intalneasca pe dacii liberi. ... - Inteligentele arme americane lovesc din nou.
SIVECO Romania aniverseaza 20 de ani de performanta in IT-ul romanesc SIVECO Romania implineste 20 de ani de existenta pe piata IT-ului romanesc, perioada in care a construit alaturi de clienti si parteneri proiecte mari, care au contribuit asupra progresului comunitatilor si natiunilor si au vorbit la superlativ despre IT-ul romanesc in lume.
Cum mascheaza Termoficarea pierderi de milioane de euro? ... Autoritatile craiovene incearca sa corecteze din pix dezastrul din sistemul de distributie a energiei termice aflat in gestiunea Regiei Autonome de Termoficare (RATf). Regia are de platit furnizorului primar de energie, Complexul Energetic (CE) Craiova, circa 45 de milioane de euro.
Din motive diferite, cei doi au fost dati afara de organismele ierarhic superioare, consiliul local Botosani si respectiv Ministerul sanatatii.
Producerea de energie electrica pe baza de carbune devine prioritara in Europa, tarile din UE schimbandu-si complet optica de acum cinci ani, cand se mergea pe inchiderea minelor si a termocentralelor. ... Patrick Mazeau este considerat unul dintre cei mai mari specialisti din Europa in domeniul politicilor energetice.
Liderii partidelor de guvernamant au convenit asupra principiilor ce vor fundamenta Legea salarizarii in sectorul bugetar, stabilindu-se ca proportia dintre cel mai mic si cel mai mare salariu din sistem sa fie de 1 la 15, reducere substantiala fata de proportia de pana acum, de 1 la 72.
Din cele peste 46.000 de proiecte incepute de catre autoritati, pe primele locuri se situeaza Autostrada Nadlac-Sibiu, ca parte a Coridorului IV, care va conecta Europa de Vest la Marea Neagra, autostrada Bucuresti-Brasov, proiecte de infrastructura Craiova-Constanta, hirdrocentrala de la Tarnita si obtinerea unui sprijin guvernamental pentru un proiect pan-european - Extreme Light Infrastructure (ELI).
Realitatea din Calarasi informeaza:
Se pare ca sursele de energie regenerabile nu sunt nici ele nelimitate, iar cele mai eficiente au legatura cu curentii de aer, fie ca se impun in zonele agricole, fie ca sunt folosite la sere. In Europa, astazi se produce energie din surse eoliene.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a dat ieri asigurari ca nu se poate pune problema alimentarii cu energie a populatiei, iar pretul energiei electrice nu va creste, in ciuda secetei profunde si chiar daca se va ajunge la oprirea Centralei Nucleare de la Cernavoda.
Numai in acest an, pagubele suferite de sistemul feroviar din cauza grevei prelungite si a inundatiilor se ridica la peste 3.000 miliarde de lei vechi. Acestea se adauga datoriilor istorice, care, potrivit ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre, se cifreaza la aproximativ 25.000 miliarde de lei vechi.
google-analytics.com